Tragedie in Sectorul 2: Un celebru medic a cazut in gol de la etajul superior al unei cladiri

[ad_1]

Poliția a anunțat joi, 29 septembrie, că un bărbat de 34 de ani s-a aruncat în gol de la un etaj superior al unui bloc din Capitală.

Din nefericire, victima NU a avut nicio șansă și s-a stins pe loc. Culmea, se parecă este vorba de un medic de renume care ar fi ales să… se sinucidă.

”În data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 10:15, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 9 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat, s-ar fi precipitat de la un etaj superior al unui bloc, situat în Sectorul 2.

La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției.

În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul bărbatului, în vârstă de 34 de ani.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, au transmis polițiștii.

Concret, victima tragicului incident ar fi medicul Radu Mirică, în vârstă de 34 de ani era medic specialist chirurgie generală la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Ioan” București”. De asemenea, era Vicepreședinte al Societății Române de Chirurgie a Sânului și Oncologie.

Acesta avea experiență în tratamentul patologiei ginecologice oncologice, în special a cancerului mamar și competențe în Chirurgie laparoscopică ginecologică.

[ad_2]

Source link