Ce jocuri și activități poți face în camping?

Ai planificat deja o excursie cu autorulota alături de cei dragi? Pe lângă organizarea bagajelor și alegerea celui mai bun traseu e esențial să aduci un plus de adrenalină și distracție călătoriei. Dacă ai optat pentru o zonă cu peisaje încântătoare, ar fi păcat să nu-ți pregătești echipamentul sportiv pentru a încerca diverse activități în aer liber. Și orele petrecute în autorulotă trebuie diversificate într-un fel. Există multe jocuri de echipă sau individuale create special pentru a înveseli atmosfera și a oferi spiritelor competitive momente inedite. Ești gata să le descoperi pe toate? Rămâi până la final și bucură-te de o vacanță binemeritată în inima naturii!

Ce activități distractive poți face când mergi cu autorulota?

Călătoria cu autorulota este cu adevărat autentică. Cu fiecare kilometru parcurs te apropii mai mult de lucrurile simple și te reconectezi cu mediul înconjurător. Este o experiență pe care merită să o încerci măcar o dată în viață. Însă, dacă vrei să fie și mai amuzant, iată câteva activități care te vor scoate din monotonia rutinei de zi cu zi:

  • Foc de tabără și cântece – Noaptea, poți aduna toți membrii grupului în jurul unui foc de tabără. Puteți împărtăși povești amuzante sau puteți juca adevăr sau provocare. Cântați, bucurați-vă de liniște și de cerul înstelat. Dacă vrei ca totul să fie mai interesant, propune un maraton de filme horror.
  • Drumeții – Poți explora trasee de drumeții sau să faci hiking pe munte. Ieși din cotidian și mergi în locuri neatinse încă de mâna omului. Pregătește-te corespunzător, însă. Asigură-te că există locuri de parcare unde poți lăsa autorulota și că zona nu este frecventată de urși.
  • Sporturi nautice – Vara nu a venit încă, dar îți poți face planurile de pe acum. Dacă te afli în apropierea unui râu, lasă-te purtat/ă de farmecul unei sesiuni de caiac-canoe. Nu trebuie să fii expert pentru a trăi din plin adrenalina. De asemenea, dacă vremea îți permite îți poți exersa abilitățile de înot sau poți pescui.

Câteva jocuri pe care le poți juca în drum spre destinație

Mersul cu autorulota de vanzare poate deveni obositor la un moment dat, mai ales dacă ai ales o excursie în afara țării. Însă, dacă vrei să scapi de plictiseală, iată câteva jocuri pe care le poți încerca:

  • Ghici melodia – Un jucător fredonează o melodie și ceilalți trebuie să ghicească titlul sau artistul piesei.
  • Mima – Unul dintre cele mai vechi jocuri. Tot ce trebuie să faci este să descrii situații, stări sau personaje cu ajutorul limbajului nonverbal.
  • Activity – Un mix de mimă, explicații verbale sau desen, care a devenit foarte popular în ultimul timp. Toate cuvintele trebuie ghicite contratimp.
  • Jenga – Îndemânare, răbdare și atenție la detalii. Dacă le ai pe toate și vrei să-ți impresionezi partenerii de drum, un joc de jenga este binevenit.
  • Rummy – Clasic, dar niciodată plictisitor. Ca să destindeți un pic atmosfera, oferiți pierzătorului o sarcină de îndeplinit.

Călătoria cu autorulota de vanzare va fi cu siguranță mai distractivă dacă alegi să te bucuri de jocurile de mai sus.

Lasă-ți imaginația să lucreze și transformă călătoria într-un prilej constant de amuzament și relaxare!

The company of young people playing jenga. Young friends at sunset on penthouse patio playing jenga